WIJ ZORGEN ERVOOR DAT ALLES GEWOON GOED WERKT

Voor uw bedrijfsvoering zijn hard- en software onmisbaar. Uw apparaten moeten snel, veilig en betrouwbaar zijn én alles moet goed werken. Delego helpt u daarbij, wij leveren, installeren en plaatsen alle hard- en software, zodat u zich kunt blijven focussen op uw bedrijfsvoering.

Binnen elke productcategorie beperken wij ons tot een aantal merken. Door met een afgebakend assortiment te werken kunnen onze engineers u extra goed van dienst zijn bij implementatie en onderhoud.

HARDWARE

Wij kunnen u helpen bij de volgende productcategorieën:

Werkstations (desktops, thinclients en laptops)
Servers (blades, tower en rack-mount servers)
Storage (opslag op basis van SAN en NAS)
Routers en Modems
Netwerk Switches
Back-up & Recovery
Printers en Multifunctionals
VOIP toestellen en accessoires

SOFTWARE

Naast de juiste hardware, moet u voor uw bedrijfsvoering ook de noodzakelijke software hebben. De keuze voor de juiste software en bijbehorende licentiemodellen, gebruiksovereenkomsten, regelgeving, diverse aanschafvormen en het bijhouden van uw contractuele verplichtingen maakt de keuze al snel een stuk complexer. Delego geeft advies over software en licentievormen waarbij we de total cost of ownership scherp in het oog houden en beheren. U wilt toch ook het beste uit uw software halen? Daarom zorgen we ervoor dat alles gewoon goed werkt.